Citiraj:
Autor xlr
Ukratko, ne moras se zamarati s phoenix/elpis pricom jer danas vise nema phoenix kontrolera u opticaju osim ako naletis na neke zalihe otprije godinu dana ili koliko vec... Racunaj da ces dobiti elpis i bok.
Elpis kontroler se vise grije, ali nista sto se ne moze rijesiti propuhom ili heatsinkom (vidi post 1520).
Ovo je mozda najbolji sazetak cijele price:
"Unless you are often copying files or folders larger than 115GB, the hardware revisions Samsung made are likely better for you from a day-to-day performance perspective, assuming of course that you can keep the revised drive cool enough."
https://www.reddit.com/r/pcmasterrac...evisions_does/
Ja bi i dalje uzeo 970 Evo Plus, ne vidim mu manu u normalnom koristenju. Otkad sam mu stavio heatsink, uopce ne razmisljam o njemu. Neka pozivi jos sto godina.
|
I ja tak nekak mislim.. Mada ni 980 pro nije za odbacit, bez obzira ako treba stavit novi firmware..
Inače, imao sam heatsink na 970 evo plus, grijao se i dalje, poslije sam ga maknuo, srećom pa nisu bili neki novci..
EDIT: Da li bi za storage bila ok kupnja 2.5" ssd diska 4tb, ili ipak je bolje neki m2 4tb (Crucial P3 Plus, 225€) ?
Gledal sam cijene 4tb 2.5"ssd, cijena je oko 225€, samsung 870 QVO. (služio bi za filmove, slike, muzika)