Citiraj:
Autor hash
Ali ok, pitanje ti stoji ali meni se neda sad to guglati i secirati. Priznajem, nije u redu od mene. Srz je bila da su se nabrajale karakteristike nesamostalnog rada i tu je upadalo sve i svasta. Nejasno je bilo koliko je sto bitno od toga i kada se "presla granica" jer je to ostavljeno na dusu, pretpostavljam, referenta. Ako imas vremena, izguglaj dokument i procitaj. Bilo je jos nedorecenih stvari ako se dobro sjecam. Shvatit ces o cem pricam. Ma mislim, znas ti tocno sto ja pricam samo me podjebavas. I to je kul.
|
Evo kolega, da pokušam pomoći.
Pred nešto vremena bubani kolega Bubi je i mene napao oko praktično identičnog komentara. Kada sam citirao i linkao pravilnik iz kojega se jasno vidi kako je osnovano to što sam ja tada komentirao i to isto što ti sada komentiraš, Bubica slavodobitno zaključuje kako je ta promjena u zakonu/pravilniku bila pred 10 (ili koliko je već to tada bilo) mjeseci i kako je to sve poznata stvar.
To što je to sve skupa mutna voda, što je i bila poanta mojeg komentara tada i tvojeg komentara sada, nema veze
Samo ti želim poručiti da ne možeš pobijediti jer se određene individue ne može poraziti argumentima. Onaj tko u svoje stanje uma dođe bez primjene argumenata iz istog stanja zbog argumenta neće niti odlaziti.