Citiraj:
Autor Bubba
|
Što se tlče jave, ja istu nisam komentirao tako da Jovici nemam što odgovarati. Neka piše svatko prema vlastitom nahođenju.
A ti Bubi, ajde se fino vrati pripremama za specijalnu olimpijadu, tamo ima puno teta koje imaju puuuno strepljenja i bude ti ondje super.
Što se tiče poante na kojoj inzistiraš a za koju sam mislio da je očita (ali očito nije iz očitih razloga, vidi gornji komentar, op.a.) ili je to sve skupa rezultat jako lošeg trolanja:
Predmetni softwerski proizvod je rezultat desetljeća loše odrađenog developmenta. Proces nije imao glave i repa, te tokom godina nije bilo nikoga da kaže: e sada dosta.
Ja nisam kazao niti insinurao kako je problem u korištenoj tehnologiji. Možda bi i bio kada bi development bio odrađen kako treba, ali nije tako da nije.
Ja nisam kazao da problem nije rješiv, upravo suprotno je istina, ali je teško doći do rješenja kada stalno prodaješ nešto što nemaš. Ekipa svršava na nove proizvode/projekte kojima mogu nakičiti linkedin profile. Nema veze ako je nekada novi proizvod nakon što nije uspješno pušten u pogon i nije se nikako pokazao u produkcijskoj okolini napušten i zamijenjen još novijim proizvodom.
Ali rješenje kakvo ti iznosiš je stvarno jednostavno: nađeš tko umije i bok. Ili, još bolje, neispravan proizvod zamijeniš ispravnim proizvodom. Genijalno. Uputit ću CEOa na tebe pa da riješite problem u pet minuta
Takve ideje je bivši CEO iznosio: firma će napredovati kada nađemo prave ljude. Toga se ni ekipa iz Alana Forda ne bi posramila.