Citiraj:
Autor Bubba
Tko su to "oni", haše? Jesu li "oni" sada sa nama na forumu?
|
Pa valjda djelatnici Porezne ciji je to projekt bio i referenti koji su ga provodili. I svi oni izmedju. A na kog si ti mislio da mislim?
Citiraj:
Autor Bubba
Kriteriji su savrseno jasni...
... jer je Porezna poznata kako se drzi vlastitih misljenja, a kamo li tudjih.
|
Ali ok, pitanje ti stoji ali meni se neda sad to guglati i secirati. Priznajem, nije u redu od mene. Srz je bila da su se nabrajale karakteristike nesamostalnog rada i tu je upadalo sve i svasta. Nejasno je bilo koliko je sto bitno od toga i kada se "presla granica" jer je to ostavljeno na dusu, pretpostavljam, referenta. Ako imas vremena, izguglaj dokument i procitaj. Bilo je jos nedorecenih stvari ako se dobro sjecam. Shvatit ces o cem pricam. Ma mislim, znas ti tocno sto ja pricam samo me podjebavas. I to je kul.
Citiraj:
Autor Bubba
Ispricaj nam ti radje svoje tuzno iskustvo kako te je Porezna uprava kinjila jer si imao 50% prihoda od istoga kupca.
|
Zvali su me u poreznu i morao sam donijeti sve racune. Onda su me natjerali da sve nepotpisane racune potpisem i odnesem u pisarnicu. Nakon sto sam ih predao u pisarnici pozvali su me sastrane i tim, vlastitim rukama izradjenim i isprintanim, racunima mlatili u kutku sobe i tjerali da priznam da sam utajio porez od vlastitog osiromasenog naroda. Imam dokumentirane snimke
ovdje pa vidi