Kupovina sa Amazona?
Edit 2: okej iskopao sam info tu na forumu ipak iz drugog pokušaja
Savjet za buduće upite ako netko bude tražio kao ja, radije izbjegavati ako seller nema neku reputaciju, valja gledati ocjene istog. U mom slučaju jedva da ima ocjena a još su u startu 50/50 negativne/pozitivne. Sve te "predobro da bi bilo istinito" cijene najbolje izbjeći.
Kratka verzija, kupuj ako je seller Amazon ili službeni store (Sony Store npr za ovu kameru gore) -->
Citiraj:
Autor 1v@n
Uvijek lako vratiš nazad. Općenito je dosta šturi opis, tako da nekad dođe bolje nego opisano, nekad lošije.
Ako je lošije nego misliš da bi trebalo biti, vratiš.
|
Nego da! Sad čačkam opet malo i sjetih se da nisam pitao još nešto.
Vrijedi li sve ovo što kažete i ako je seller netko žnj? Ako pod seller za used item ne piše Amazon, nego neki tamo shop. To je isto sve okej i sigurno za kupovinu? Reklamacije i povrate u tom slučaju isto komuniciram sa Amazonom i sve ide pod njihovim pravilima kao za sve novo što kupujem preko Amazona?
Da se ne bi zaletio i uzeo nešto što prodaje netko drugi preko Amazona i popušim kajlu ako nešto ne bude štimalo.
Edit: evo i primjera što trenutno gledam. Cijena je mrak!
Btw vidim šta piše na Amazonu za third party sellere no ne kužim previše i zanima me iskustvo iz prve ruke. Je bilo kakvih problema i to?
Edit 2: okej iskopao sam info tu na forumu ipak iz drugog pokušaja
Savjet za buduće upite ako netko bude tražio kao ja, radije izbjegavati ako seller nema neku reputaciju, valja gledati ocjene istog. U mom slučaju jedva da ima ocjena a još su u startu 50/50 negativne/pozitivne. Sve te "predobro da bi bilo istinito" cijene najbolje izbjeći.
Kratka verzija, kupuj ako je seller Amazon ili službeni store (Sony Store npr za ovu kameru gore)
Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 28.08.2023. u 07:14.
|