Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.08.2023., 18:02   #68810
DoxyTheCroat
Premium
Moj komp

DoxyTheCroat's Avatar

Datum registracije: Jul 2019
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Huxley je davno napisao: Znanost je toliko napredovala, da su svi bolesni.

A mi bi mogli reci IT zaglupljivanje je toliko napredovalo, da je puno stvari brze obaviti uzivo.

Ljudi zaboravljaju, da iza aplikacije i digitalnih prijava i dalje stoje humanoidi, koje iste moraju obraditi.

Recimo:

Fond za zastitu okolisa i energetsku ucinkovitost... kondenzacijski bojleri, sjeca se vecina. Ljudi koji su u Dubravi i Centru, susjedi i poznati, pola godine prije mene vec realizirali papire i slanje preko weba, neki, ni za godinu nisu dobili povrat. Otisao isti dan u Radnicku s papirima i jos backup na sticku. Udjem u sobu ovlastenog, a on mi pokazuje na racunalu tisuce predmeta za koje mu fali ljudi, da mogu uopce dnevno odraditi produktivnu kolicinu. S druge strane, puni stolovi papirnatih slanja. Dok pricamo, veli - dajte da odmah vidimo Vas predmet i za tjedan dana sam vec imao povrat sredstava

Neke stvari funkcioniraju dobro preko mreze, a neke su garancija za usporavanje.

...
EU rekla, digitalizacija prioritet. 100% financiranje za "Ured bez papira", sve se odradi, napravim "projekt", sve po ps, dosta alternativa "uredskog poslovanja", i vidim da za takvo nešto inzistiraju na slanju POŠTOM cijele dokumentacije i traženih priloga, i k tome još sve to skenirano na USB ili CD mediju.

Osnovna "Mjera", cilj i prioritet tog EU projekta je ... URED BEZ PAPIRA, sa ciljem smanjenja fizičkih kopija i zagađivanja okoliša...

Da još nešto dodam? Ili je ovo dovoljno?
DoxyTheCroat je offline   Reply With Quote