Nema kraja ovoj idiotariji sa A1... Prije 6-7 dana mi se javila teta iz službe za zadržavanje korisnika sa ponudom od cca 27e za postojeći paket 1000/500, pošto ja u tom trenutku nisam znao što će mi Telemach ponuditi, kažem toj ženskoj mogu li vam se naknadno javiti da potvrdim dogovor, kaže ona može naravno, nema problema... Mhmm. Sutradan me neka druga ženska zove sa ponudom identičnom na web stranici bez ikakvog popusta

. Ja kažem već sam sve dogovorio s vašom kolegicom a ona će na to da ok - javit će se oni naknadno. Prošlo 6 dana od toga - naravno nitko ne zove. Kako dolazi kraj mjeseca meni lagano kipi u glavi jer znam da će mi opet naplatiti cca 10e više nego što sam sve ove godine plaćao. Nazovem ja A1 SZK, kažem agentici da me obaveno spoji sa službom za zadržavanje korisnika jer u protivnom će biti jedan manje korisnik za zadržati. A ona na to bahato da me ne može spojiti nego može samo napraviti upis u sustav bla bla bla... Isti ku*ac drugo pakovanje mislim se u sebi

. Ok, ona to uradi i kaže da čekam poziv. Maloprije me zove opet neka ženska iz službe za zadržavanje korisnika i nudi mi 3 opcije. Prva - mogu ostati na trenutnoj brzini koju već imam godinama ali za istu cijenu (cca 33e), druga - smanjiti brzinu i potpisati novi ugovor od 2 god. na koji bi dobio popust i treća - povećati brzinu na 2Gbps koje oni, gle čuda, ne mogu isporučiti na mojoj adresi (kao to je iznimka

) negdje do nove godine, nakon čega ide upgrade mreže... bla bla bla. Ukratko, ne može mi dati popust na trenutni paket jer popust ide samo na novi ugovor. 1Gbps više ne postoji kao takav, samo downgrade na 300Mbps i "upgrade" na 2Gbps koje ne mogu isporučiti i pitanje je kad će moći

Znači pušiona.
Rekoh ja njoj, ništa od toga draga moja, odo ja nazvati konkurenciju a vama sretno sa novim paketima...