Citiraj:
Autor c-shadow
Meni M570 ima koma trzavu kuglu. Middle click ubija prst koliko je tvrd.
|
Necu biti ni prvi ni zadnji, koji ce ti reci da ovisi o modelu, odnosno, o seriji koju si dobio od 4 dostupne M570, do M575, za kojeg kolega tvrdi da je kugla "hrapava" a meni se cinila normalna na malo pokretanja. Jedan M570 kojeg sam mijenjao, doslovno kao da je kugla "narasla" u plastici, stalno je zapinjala, mada ni povecalom nisam vidio prepreku. Drugi rade odlicno, uz zub vremena i odlazak gumbi, ali to lako obnovimo.
A opet za crtanje, Logi Cordless Optical, pere pod sa svim modelima koje sam koristio, jedino bi Expert i Expert Pro Kensington usporedio kuglom, stepenicu vise. Cordles Optical odavno umirovljen, ali po zalihama, drzi i do 4x vecu cijenu nego kad je bio novi.
Citiraj:
Autor c-shadow
Ne, nisam to primijetio, ali nisam ga tako dugo imao, odbile me tvrde tipke. Scroller mu je na nezgodnom mjestu i ne baš zupotrebljiv.
|
Bas sam citao osvrte, neki u nebo dizu polozaj scrolla, a nekima ne pase.
Steta sto su u nepravedno zapostavljenoj kategoriji, naspram miseva. Sansa da isprobas na jednom mjestu, barem 50% ponude, ravna je cudu. S druge strane, sreca da se i dalje koriste, pa Logi i ostali, jos nisu digli ruke.
...