View Single Post
Staro 24.08.2023., 19:25   #9618
goranbo
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Apr 2010
Lightbulb PLS HELP ZA ALIEXPRESS PREPORUKU REDMI NOTE-A

Ljudi pls pomagajte, HITNO MORAM mora narucit, a ne znam koji Xiaomi Redmi Note da narucim s itnerneta. gledao sam aliexpress ili ak e jednako povoljno, ekupi sada ima popuste)

Sadasnji Redmi note 7 (4/64) se jednostavno zapunio i makar ga cisitm od sveg nepotrebnog nema pomoci bar koliko ja vladam s mobitelom. Evo napunio 4 godine koliko ga koristim, brzo je to prošlo.

Uzo bi mozda nesot za max 240-250 USD s PDV-om ukljucenim

Da ima barem 6/128 (moze i vise) i ono da je najbolji omjer ulozeno dobiveno. Mirniji bi bio sa 256 da mogu i neke videe snimat itd

MORA imat dual SIM, NE SMIJE imat problema s bankarskim i sl. aplikacijama jer je kineska verzija, ne igram igrice, treba mi za poslovne i osobne svrhe. (vazni dakle baterija punjenje brzina, pouzdanost pa onda ekran itd - inace na ovom redmi note 4 korisitm ga intenzivno imam sve dual aplikacije nanjemu ono sve zivo baterija nije ko prvog dana al nije ni daleko, ocjena 10 youtube sew cri stlano itd nje da se ne koristi svaki dan se puni)

NE ZELIM komplikacije oko instalacije sustava itd nego da je ono ready to go. I voaj sma isto narucio iz kine ali sad ne znam zbilje gledo sma jucer sat i pol vremena ... moro bi par sati to ucit i istrazivat kakvo je stanje takda cu bit JAKO ZAHVALAN za prepeoruku

AKO s ene isplati narucivat s aliexpresom javite za domace ponude preporuke.
Dakle bitno mi je da je ista vezija kakve se nalaze kod nas a ne neka cudna nemam sree vremena ni volje zafrkavati s tim

Zadnje izmijenjeno od: goranbo. 24.08.2023. u 23:35.
goranbo je offline   Reply With Quote