Citiraj:
Autor Nbdy32
Ahahahahahahahaha, da,da,da nosi sve ...
kad napuniš kutiju ... onda " .. a mogel bi nekaj ostaviti, ipak si pun kufer toga natovario ..."
i onda dođeš do 100€ neplanski ... pa mu ostaviš kutiju nazad ...
|
Heh, /to/ mi se nikako nije moglo dogoditi jer sam i išao sa ograničenjem od max. 20-ak €, iako sam u realnosti mislio potrošiti pola toga. Mislim, očekivao bi da se za 10€ može dobiti nekoliko matičnih u neispravnom (ili polu-ispravnom) stanju, grafa koje nemaju neku kolekcionarsku vrijednost (poput Rage128, AGP), ili sitnica koje su toliko bezvrijedne da uglavnom završe na otpadu (razni cooleri, Celeron procesori i/ili izubijani hardovi).
Ali ne, u ovom slučaju svaki komad se posebno plaćao, čak sam se morao i cjenkati za tu Rage128 i jedva je navukao na 5€ (kao apsolutni minimum) jer u tom trenutku doslovce više nisam imao ni centa viška.
Iako budimo iskreni, Rage128 toliko i vrijedi, nije da sam ga prevario ili iskoristio. Ortofon zvučnica i igla sa druge strane vrijedi puno više, za što mislim da je naknadno i skužio ... njegov problem što je tražio 10€, ali da budem iskren jedini razlog zbog kojeg sam je i uzeo je bila upravo njezina cijena, jer da je bilo i malo više zaobišao bih je u širokom luku.