View Single Post
Staro 24.08.2023., 13:09   #8425
Trekkie4
Registered User
Moj komp

Trekkie4's Avatar

Datum registracije: May 2023
Citiraj:
Autor D00D Pregled postova
Iskreno, 17" CRT je za poklonit, ne trazit lovu al neka ga.
Sad kad sam to reko, moj bratic iz VG poklanja bas to pa ak nekom treba spojim vas.
Slažem se, naravno. Nažalost, ne pamtim kad je netko poklonio nešto vezano uz stara računala, naravno van ove teme i par časnih pojedinaca forumaša tu na forumu - govorimo isključivo o Njuškalu i razno-raznim preprodavačima i ljudima koji trebaju "počistiti" podrum ili tavan.

Evo ti mog iskustva od prije mjesec dana ... tip me pozvao do dođem vidjeti što ima, a kad sam ga pitao za cijene rekao mi je da ne brinem jer da su ionako samo simbolične, i da treba sve počistiti (isto je rekao Royu i meni prije godinu i mjesec dana)

Naravno, dođem tamo a kad ono uglavnom samo krš i lom. Iako moram priznati, ima zanimljivih stvari, ali ne nužno vezanih uz kompove. Na kraju sam uzeo onu Ortofon gramofonsku zvučnicu koju sam platio 10€, ali je zato isto toliko tražio za Asus S462 matičnu i ATI Rage AGP grafu ... matična čak nije ni ispravna i treba je prelemiti (a možda ne bude radila ni nakon cijelog zahvata, tko zna?)

Želio sam vjerovati da je cijena Ortofon zvučnice bila namjerna, ali po svemu sudeći čini se da je bila definirana nasumično i bez razmišljanja ... nova u prodavaonici i dan-danas košta oko 750kn, dok je ova moja (isto tako nova i nekorištena) bila cca 77,50kn što je poprilična razlika u cijeni. Za sve drugo što sam naknadno pitao, cijene su bile 10, 20€ pa na više zbog čega sam i odustao (a njemu je ostala puna ostava svega i svačeg), pa imam dojam da se budemo ponovo čuli sljedeće godine u 5. ili 6. mjesecu i krenuli od početka.
Trekkie4 je offline   Reply With Quote