Za vikend mi dosel Xiaomi Redmi Pad i mogu rec kao Netflix/Browser masina radi super , cak pokrece Honoki StarRail 20 do 30 fps-a na low ...
Ekran je odlican (mada racunajte zadnji tablet koji sam imal je bil Ipad mini prve generacije) , za normalno koristenje je fulidan i brz, MIUI 14 je manje naporan nego MIUI 13 na Poco X3pro od zene .
Baterija eto traje po mom nekom filingu vise nego dobro, napunil ga na 95% u subotu ujutro kada je dosel, i nakon dva sys updatea (360 za MIUI 13 i upgrade na MIUI 14 od 3,6Gb), downloada igra i programa , opcenitog setupa i naravno par nastavka serije na netflix i nesto jubitoa prije spavanja baterija je na 81 posto ... tak da meni je to wow ...
Mogu rec nakon 10-tak godina bez tableta da je ovo dobar buy do 200 evri ..
Mene je s Amazon.de ispal 190 evri (ali preko Amazon premium od seke koja je u DE s free shipping do nje) ... tak da iskreno za te pare fakat dobar buy ... Und dosel je free orgigi smart cover s njim (koji je mislim oko 20-30 evri inace) ...
Ono ako treba nekaj s dobrim ekranom, ok trajanjem baterije kao neka media masina s malo gaminga do 200 evri vredi svakog centa ..