Citiraj:
Autor hrwii
naravno imam jedan minus a to je težina i manipulacija romobilom kada ga se ne vozi ali opet to je činjenica na koju se treba naučiti i prihvatiti jer onda ovaj romobil ne bi imao komoditet vožnje i upravljanja
|
bas na odgovor nize forumasu, daj mi reci, iz kojeg si izvora kupio svog Sega u Rijeci? Jel ti pise na naljepnici ambalaze tko ga je uvezo?
Receno mi je u servisu (barem u ZG-u) da je MS je preuzeo i Segwai prodaju/podrsku, te da je vec bilo problema s reklamacijama, te odbijenicama ovlastenog, koje je su provjerena od drugog servisa ranije kao opravdane za reklamaciju.
Da, nazalost, tezinu placaju svi novi modelu, neovisno o rangu modela. Srecom nije tezak kao 8-ica (cak i s jednim motorom), pa se moze jednom rukom nositi. Problem s romobilima tezim, kad ih primis kao kofer, moras ih drzati od tijela, da ne dira hlace, a to bas nije ugodno za disk/kukove, kad imas vec starih sportskih ozljeda. A kad imas vise katova bez lifta, te ponavljas radnju po vise puta dnevno, najzdravije iza 40-te prije ili kasnije ce zasmetati. S druge strane, nosis kutiju, kofere uz tijelo, znatno, znatno vece tezine, te nikakvih problema. Romobil je zmijolik po stepenicama, cim postane tezi. Neki nosi s dvije ruke, to je lakse, ali jako flekav posao.
Citiraj:
Autor hrwii
….da odgovorim kolegi vezano za guvernale…brzo sam se prilagodio, čak mi i odgovaraj jer se sad nagnem na njih dok čekam na semaforu bez saginjanja
|
Kad sam ga testirao po Tresnjevci, imao sam osjecaj manje preciznosti zbog sirine, naspram sadasnjeg koji je znatno uzi. Vjerojatno bi trebao privikavanje pa bi kasnije mozda bilo dobro.
Najveci problem s MS-om je kad zatrebas podrsku, nesto sto je u smislu defekta ili greske, koju ti nisi prouzrokovao, a ovlasteni inzistira da nije do njega, te da ne pokriva boljku. Onda nemas druge, nego mozgati, isplati li se tuziti, te sve ostale glavobolje koje takav stav prouzrokoje kupcu.
Tvoj izbor.