Pozdrav ekipa,
Imam malo kompleksniji plan/ideju, pa bi volio par savjeta od iskusnijih ili onih koji se kuže u to.
Trenutno živim u jednoj polovici dvojnog objekta koji je sređen, na burazu je, mada je rekao da bi prepisao na mene, što nekako izbjegavam zbog poreza

dok je druga polovica u vlasnistvu ljudi koji tu ne žive i propada već godinama, stanje nedovršeno, treba krov mijenjat, prozore, fasadu, dodatno drenažu oko cijele kuće zbog vode koja se ulijeva u podrum, ugl komplet.

Neka zamisao je bila kupiti, srediti, podijeliti na 4 stana/apartmana od cca 40 kvadrata i iznajmljivati po nekoj pristupačnoj cijeni za dugoročni najam, pa da na taj način prebijem ratu kredita, nije neka lokacija, pa ni ne očekujem puno, ali imamo sve veći broj stranih radnika u kraju pa se nadam da će biti prometa. (Trenutno postoji jedan oglas za stan od 50m2 gdje se traži 350e, ja bi tražio skoro upola manje)
Lokacija je okolica Sesveta, pa mi treba smjernica, ima li neki financijski/planski savjetnik za takve stvari, kome se obratiti i koji bi bili prvi koraci?
I isprike ako se pitanje ne uklapa u potpunosti ovdje