Evo da i ja velim nešto pametno

: suicide
To sa TS je postupku glasanja. Kad izglasamo/dogovorimo se negdje oko 2345 godine i ovak će tehnologija biti naprednija a i CoD Path to Delta kvadrant 564: lol2 :
Ja garantiram ako se to može sredit bez stalnog namještavanja svaki put kad idemo u igru osobno ću to sredit pa ko hoče nek koristi.
Mene muči nešto drugo - da ljudi nisu savladali ono što svako več ima - funkcijska tipka u igri za team speak - možete ju nači u options od igre - mislim tam vam piše koja je tipka za to: bonker2
Vjerujte mi da i pod najžečom paljbom možete napisati važnu poruku za tim - to nije bitno u DM i TDM ali je u drugim igrama. Korištenje onog menija koji je u igri za mene nije dobro jer protivnik ne vidi što piše ali ČUJE kad se viče. Osim toga nema svega što trba npr. - zsatava je u/na tom mjestu, snajper je tu i tu...itd.
Zato cijenjeni suborci ajde da savladamo osnove igre
Kad se konačno skupimo nas više od 10 odjednom

i zaigramo kak spada, timovi će se uigrat pa da vidiš napetosti. Ja piso pravila niko ne čita. Primjer - NHF Zule - igramo jedan dan HQ i nakon nekoliko minuta kad po treči puta nismo sačuvali HQ dve minute Zule vikne "Neeee" kao da pušmo jer su nam uništili treči HQ, ja gljedam i čudim - velim Zule pogledaj rezultat - bilo je nešto kao 245 prema 45 za nas - on veli ups dobro je: sweating
Stalno ponavljam da nisu u svim igrama bitni SAMO killovi nego i timski rad - ono da recimo nosioc zastave nije sam pa da neko može popit metak umjsto njega ili da ga štiti, da neko brani zastavu ili kaj god se igra.
Primjer - igram vani CTF na onoj livadi koju mnogi mrze - je sranje je kad nas je 6 - tip (nebitan nick ali bitno je da vara) hvali se sa killovima protiv nas - imao je omjer 175 killova prema 13 ili 15 smrti a mi pobjeđujemo 5 : 0 ili 5 : 1 sad se ne sječam dobro

. Frajer ni ne hebe zastavu samo ganja killove - mislimo si mi na drugoj strani samo ti tuci (aimbot + wallhack) a mi čemo igrat. Da nas je ispizdio je ali je najbitnije da smo pobjedili.
Razmislite o tome.
Hvala.
M: CoolRamb