View Single Post
Staro 22.08.2023., 10:05   #1361
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Da, to je to o cem i ja razmisljam s time da meni za zimu netreba jer se grijem na Circo Plinski bojler koji ima to sve preko svog Bosch CT200 termostata (od potrosne, paljenja/gasenja/ geo lokacije, senzora vanjske temp, google weather opcija, paljenje/gasenje tople vode/dezinfekcija kotla itd. itd.. stvarno ima hrpu funkcija i sve radi online naravno).

Ostaje onda samo ljeto i pretvaranje "dumb" klima u smart ..

Nego kakva je situacij u slucaju nestanka struje kad se struja vrati, dali mozes pristupiti kontrolama/programiranju kao i prije i sve i dalje radi ili se nesto poremeti posto se i WiFi resetirao (recimo meni jedan wifi uredjaj zna imat problem jer se router sporije boota od njega pa kad se on boota skuzi da WiFi neradi i odostane od prikljucivanja na WiFi tj. ostane offline i naranvo nemogu mu pristupit dok g ane upalim/ugasim nakon dolaska kuci)?

Recimo meni moja Toshiba (Inverter 4.6/5.1KW stara 16 godina) u slucaju da je nestalo struje nakon dolaska struje na prednjoj strani unutarnje jedinice blinka narandžasto da znam da ako sam nesto isprogramirao (tjedni pali-gasi tajmer recimo) to je poremeceno jer je nestalo struje u mjedjuvremenu.
Zna se desiti da nestane struje kod ovih ljetnih oluja i sl. Kad se ruter digne, sensibo se odma spoji i nastavi raditi. Zato sam tako zadovoljan da sam ih ponovo uzeo 😁
Dva za klime, a stari puncu za klimu u stanu cu proslijediti.

Sent from my 22081212UG using Tapatalk