View Single Post
Staro 21.08.2023., 22:51   #1359
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Ok hvala za info, javim ako se odlucim (cekam Daikinov WiFi da vidim sta mi nudi ali imam 4 razlicite klime (Fujitsu, Daikin, Toshiba i Mitsubishi) i nemam WiFi module ni u jednom za sad pa sam se zato mislio sto i kako .
U biti netreba mi to nista 98% vremena (ako izuzememo GEEK faktor jer onda mi "treba" stalno ) ali onih par puta u godini po ljeti kad me nema kuci a vidim na termostatu 28-29C u denvnoj sobi znam da je u server sobi jos 3-4C toplije pa bi htio upalit klimu na daljinskom a da nemoram zicat starce da idu do kuce i pale/gase tek sutra.

Sensibo koliko sam vidio bi to mogo odradit automatizirnao i na temperaturu tipa kad se podigne na 28C upali i rashladi do 24C i to mi se za sad cini kao jedina (bitna) prednost u odnosu na sluzbenu Wifi/IR remote opciju gdje sam moram pogledati/upalit-ugasit po potrebi....
to se meni pokazalo najboljim trenutno kada imamo toplinske valove a mi negdje na godisnjem. ili kada zaglavim negdje cijeli dan da ne dodjem u stan od 35 stupnjeva.
preko zime isto koristim da temp ne padne ispod odredjene temperature jer je lakse odrzavati temp nego dizati temp kad se ohladi stan kad se vratimo sa odmora