Citiraj:
Autor Psycho
skupo je, ali ako budes narucivao..javi se za kod. dobio neku promocijsku glupost da podijelim i ako netko kupi prvi put dobija 45EUR popusta. (sad vidio kad sam trazio ukupnu cijenu narudzbe)
p.s. napajaju se preko USBa, tako da mozes na battery bank sve spojiti
|
Ok hvala za info, javim ako se odlucim (cekam Daikinov WiFi da vidim sta mi nudi ali imam 4 razlicite klime (Fujitsu, Daikin, Toshiba i Mitsubishi) i nemam WiFi module ni u jednom za sad pa sam se zato mislio sto i kako

.
U biti netreba mi to nista 98% vremena (ako izuzememo GEEK faktor jer onda mi "treba" stalno

) ali onih par puta u godini po ljeti kad me nema kuci a vidim na termostatu 28-29C u denvnoj sobi znam da je u server sobi jos 3-4C toplije pa bi htio upalit klimu na daljinskom a da nemoram zicat starce da idu do kuce i pale/gase tek sutra.
Sensibo koliko sam vidio bi to mogo odradit automatizirnao i na temperaturu tipa kad se podigne na 28C upali i rashladi do 24C i to mi se za sad cini kao jedina (bitna) prednost u odnosu na sluzbenu Wifi/IR remote opciju gdje sam moram pogledati/upalit-ugasit po potrebi....