View Single Post
Staro 21.08.2023., 22:37   #1358
Lewis
Freelancer
Moj komp

Lewis's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Psycho Pregled postova
skupo je, ali ako budes narucivao..javi se za kod. dobio neku promocijsku glupost da podijelim i ako netko kupi prvi put dobija 45EUR popusta. (sad vidio kad sam trazio ukupnu cijenu narudzbe)

p.s. napajaju se preko USBa, tako da mozes na battery bank sve spojiti
Ok hvala za info, javim ako se odlucim (cekam Daikinov WiFi da vidim sta mi nudi ali imam 4 razlicite klime (Fujitsu, Daikin, Toshiba i Mitsubishi) i nemam WiFi module ni u jednom za sad pa sam se zato mislio sto i kako .
U biti netreba mi to nista 98% vremena (ako izuzememo GEEK faktor jer onda mi "treba" stalno ) ali onih par puta u godini po ljeti kad me nema kuci a vidim na termostatu 28-29C u denvnoj sobi znam da je u server sobi jos 3-4C toplije pa bi htio upalit klimu na daljinskom a da nemoram zicat starce da idu do kuce i pale/gase tek sutra.

Sensibo koliko sam vidio bi to mogo odradit automatizirnao i na temperaturu tipa kad se podigne na 28C upali i rashladi do 24C i to mi se za sad cini kao jedina (bitna) prednost u odnosu na sluzbenu Wifi/IR remote opciju gdje sam moram pogledati/upalit-ugasit po potrebi....