View Single Post
Staro 21.08.2023., 22:28   #1356
Psycho
Master Of Disaster
Moj komp

Psycho's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
Citiraj:
Autor Lewis Pregled postova
Damlo sma pregledo videe do sada i svida mi s epodesavnje i sam sustav jedino mi je bed sto jedan kontorle rmoze u'ravljati smao sa jednim uredjajem, znaic za 4 kliem makar bile u istoj prostoriji trebam 4 komada. Plus banana sto treba uticnicu tj. nema opcije na baterije ali.

Ostalo mi se sve svidja, dakako cijena je paprena ali nisam ni ocekivao nesto sitno..

Odakle narucujes? Sa sluzbenog WEB dolaze iz USA ili ? Kakva je situacija sa carinom/nametima/PDV ili ima negdje kod nas za kupit?
Meni bi trebao onaj AirPRo kit od tri komada za pocetak a to je kolko vidim sluzbeno oko 390 EUR + dostava i ko zna sta jos od nameta ???
Cini se preskupo za palit/gasit klime jer vidim da i Daikin WiFi modul sa svojom aplikacijom moze progrmairati paljenje/gasneje klime u sedmodnevnom progrmiranju/intervalima (bez obzira sto daljinac nema te opcije) a kosta nekih 30ak EUR (WiFi Modul) ....
da sluzbeni Web koristim.

skupo je, ali donedavno sa klimama nisi dobijao Wifi modul. imam sada dvije nove klime sa wifi modulima i imaju skoro pa slicne opcije ali ne ovako granularno kao sensibo. moram priznati oni su to digli na drugu razinu.

sranje je sta svaka klima mora imati svoj IR, ali to je tako sa IR transmitterima. znaci evo narucio prije 5 dana Sensibo Air Pro x 2 = 240EUR i DHL mi naplatio 18EUR carinjenje, doslo danas.

nije za svakoga i vjerujem da ima jeftinijih rjesenja, ali meni je ovo najelegantnije koje koristimo ja i zena -ovo mi je bilo najbitnije. znaci isti login, ona kontrolira i nikad me ne zove sta i kako. ako imas Daikin klime i mogucnost Wifi Modula, mozda bi ti to bila jeftinija opcija.

meni je isto dobro sta sensibo ima senzore na sebi tako da mi je on mjerilo temperature sobe, a ne sama klima.

skupo je, ali ako budes narucivao..javi se za kod. dobio neku promocijsku glupost da podijelim i ako netko kupi prvi put dobija 45EUR popusta. (sad vidio kad sam trazio ukupnu cijenu narudzbe)

p.s. napajaju se preko USBa, tako da mozes na battery bank sve spojiti