View Single Post
Staro 21.08.2023., 16:34   #1692
hrwii
Registered User

hrwii's Avatar

Datum registracije: Dec 2018
Električni romobili i bicikli

Evo moj kratki osvrt nakon 10km…riječ je o romobilu Segway Ninebot Max G2E…tko god da razmišlja uzeti nešto pouzdano, dobre kvalitete, garancije 2 god, cca 700€ u džepu…onda možda nema šta razmišljati…iskreno nakon ES2 i ljetne stanke od vožnje me malo bilo strah ali brzo me prošlo…ovo je udoban romobil odličnih performansi i dometa i to sve u zakonskim okvirima…dvije jače uzbrdice je odradio bez problema, ubrzanje i ostalo je na razini Segwaya…naravno imam jedan minus a to je težina i manipulacija romobilom kada ga se ne vozi ali opet to je činjenica na koju se treba naučiti i prihvatiti jer onda ovaj romobil ne bi imao komoditet vožnje i upravljanja….da odgovorim kolegi vezano za guvernale…brzo sam se prilagodio, čak mi i odgovaraj jer se sad nagnem na njih dok čekam na semaforu bez saginjanja jer na mojih 185 i visina i širina su pogođeni…još jedan podatak…trenutno sam na ljetnih 76 kg tako da imam testnu težinu koja na ovom romobilu daje max performanse…neću dužiti uglavnom sada je lakše doći a još lakše otići sa posla😎

Sent from my iPhone using Tapatalk
hrwii je offline   Reply With Quote