View Single Post
Staro 21.08.2023., 12:39   #2626
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Meni je to daily driver već godinama, xcfe i jubuntu ispod, sada mint, čisto radi jednostavnosti instalcije i održavanja jer sam s debian paketnim upoznat za razliku od RHa i derivata. A ionako sve bitno mi je u virtualkama raznim.
A i na ono govno od novog gnometa me nitko ne može natjerati
Ja sam malo stariji i oldschool pa me jako iritiraju te novotarije gdje uspijevaju zakenjati GUI programa, sve su manje ergonomični i prilagođeni valjda nekoj ekipi koja po tabletu nabada prstima, a ne radi mišem na većem ekranu kao ja.

Iskreno...meni Gnome pase. Po defaultu je ultra okrljasten - dodam extenzije koje zelim i mozak na pasu. KDE faze imam ali uvijek sam se vracao na Gnome. Najbolje radi sa Waylandom i sucelje nije prenatrpano opcijama ko KDE. XFCE sam najduze ganjao al nekako me sve to proslo i poceo sam opet biti sucker za eye candy
P.S.- APT i DNF se ne razlikuju tak puno , brzo bi se prilagodio Ja sam u ranije dane radio distro hopping na tjednoj bazi, volio sam experimentirat. Da razlikuju se al u sustini sve je to isto meni - daj mi vim,bash i tmux i ja sretan
tomek@vz je offline   Reply With Quote