Citiraj:
Autor hrwii
Što se tiče dnevnog korištenja romobila za posao ja imam idealnu situaciju osim dvije uzbrdice koje se nadam da ću rješiti novim romobilom…3km u jednom smjeru, relativno 2 ili 3 pješaka u prosjeku na putu…uglavnom zato i imam romobil da ne ovisim o gradskom prijevozu, gužvama i čekanju u autu… i još je gušt!
|
Kod tokara sam vec napravio malu konstrukciju - jer imam dodatni most na guvernalu, na kojem mi stoji navigacija, pa tunel da se provuce USB napajanje na mali aku u torbici - koja se hakla na samu sipku, te glumi drzac kisobrana.
Sigurno nisam jedini u temi koji je navikao drzati kisobran na pola ruke, te drzati stabilno guvernal, kad pada mala dosadna kisica? Nisam jos imao pada, ne razvijam velike brzine po kisi, ali stativ za kisobran cu probati testirati, da vidim kako ce funkcionirati kad prolazis izmedju ljudi. Taj dio je najveci problem. Jer rukom, lako dignes, ili izmakne kad prolazi vise ljudi.
Citiraj:
Autor zvonac
Vi kojim imate romobile, idete s njima na posao, to su kraće relacije ili? Npr. do posla, 4-5km u jednom smjeru?
|
Svaki pocetni Xiaomi ili Segwai su dostatni za tvoj podvig udaljenosti. Ma i noname kinezi, mada, kad prvi put odes na servis s istima, onda saznas da je prica sa dijelovima potpuno drugacija, posebno dijelovi, koji se na oko cine istima, ali kad ih stavis na kopiju, ne pasu. A pocesto dijelova uopce nema, dok pristup naprednim opcijama mozes zaboraviti. Pun ti je oglasnik ljudi koji iz raznih razloga prodaju, cak i pod garancijom modele, pa cak i ne moras kupiti novi.
Citiraj:
Autor prileee
Da, g2 sa cloudwheelsima/donutsima koji su ipak dosta udobniji od ovih defaultnih poliuretanskih koje vidis na oglasu. Jedini koji sam vozia do sada. Iskreno prisa san cca 100 km do sad i bas je dobra zabava.
|
Samo mi reci, kako si zadovoljan s pripadajucim daljinskim?
..