View Single Post
Staro 19.08.2023., 22:18   #1689
hrwii
Registered User

hrwii's Avatar

Datum registracije: Dec 2018
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova

Cestitam, trenutno najatraktivnija igracka u klasi. Dal te smeta sirina guvernala, ili ne dozivljas uopce tako?

Kad velis ES2 otisao u mirovinu, otisao kao zelja za novim, ili bas neki kvar/havarija koja te motivirala ka novom?

...

Hvala kolega…iskreno danas sam ga samo preuzeo, aktivirao, povezao sa aplikacijom i malo po stanu pogurao…imati cu vremena tek u ponedjeljak za ozbiljniju vožnju i testiranje i napisati ću nešto o tome u temi kada prođe koji km… širina guvernala je takva kakva je znati ću više kada budem vozio, ovako na prvu mi nije neki problem…mislim cijeli romobil je 30% veći od onoga što sam vozio zadnjih 5 godina tako da sam još uvijek šokiran s tom činjenicom…možda je guvernala otišla u širinu zbog žmigavaca …uglavnom ovo je ozbiljni stroj naspram ES2…na ES2 mi se pojavila greška E15 nešto u vezi kočnice…probao sam se igrati sa papučicom kočnice ali se ponavljao problem…nisam više imao volje i živaca pa sam se odlučio za novog…ES2 je zaista dao sve od sebe, nikada servisiran, zaista ga nisam štedio i ako ce me ovaj služiti toliko i tako sad bi potpisao. ES2 je brzo našao novi dom kod nekoga kome će trebati za djelove.

Što se tiče dnevnog korištenja romobila za posao ja imam idealnu situaciju osim dvije uzbrdice koje se nadam da ću rješiti novim romobilom…3km u jednom smjeru, relativno 2 ili 3 pješaka u prosjeku na putu…uglavnom zato i imam romobil da ne ovisim o gradskom prijevozu, gužvama i čekanju u autu… i još je gušt!

Sent from my iPhone using Tapatalk
hrwii je offline   Reply With Quote