Citiraj:
Autor Libertus
Ti koji imaju samo kartice su mi se pokazali nepraktični pošto moram imati novčanice i kovanice sa sobom. Na kraju uzeo ovaj: https://www.aliexpress.com/item/1005005492124931.html
Mali novčanik, super praktičan. Do 6 kartica u taj izbacivač stane, ostalo unutra ako kome treba. Mane su da stane relativno malo kovanica, tipa 6-7 žutih. Ne treba mi uglavnom osim ako mi vrate hrpu kusura u kovanicama. I koža je deblja pa je pristup tom mehanizmu za izbacivanje kartica nekada teži, iako u zadnje vrijeme to ne primjećujem. Valjda sam se navikao.
|
Stavio sam u bookmark, mali ali zgodan. Novcanik ako vadim, ne trebam kartice, a kako nigdje ne idem bez ruksaka, imam skrojene posebne djepove za sve detalje. Novcanik je puno veci, jer u djepovima novcanika drzim najlon za elemente ala Chipoteka (drugi po velicini) te u njemu drzim kovanice. Ne volim prljave kovacnice da skacu po djepu, a na blagajni otvorim isti najlon i svi mi vrate kusur, bez da ista rukom diram.
Nije da je moj izbacivac los, stisnem plasticni etui pa bude par tjedna bez greske. Samo, nedavno kad sam iz znatizelje isao tresti prema dole, razocaralo me da sam uspio izbaciti koju karticu
Mislim da bi trebao kod krojaca napraviti dodatni moto gumb/preklop, koji ce prekrivati kartice, tako cu biti siguran da nista nemre izletiti. Inace, bacac kojeg koristm (vidi poveznicu) ima i dio na novcanice, cak ima i dodatni djep. Samo, prilicno zadano.
Citiraj:
Autor xlr
Sad vec cetvrtu godinu nosim Secrida i moram reci - koza izgleda super, ljepilo drzi odlicno, plasticni umetak za novac se nije potrgao i ono najbitnije izbacivac kartica radi kao prvog dana
|
Xlr,
pa daj neku poveznicu, da vidimo konkretno o cemu pricas? Mozda se radi o zvucnom imenu kojeg navodite u temi, ali nisam bas detalnjo pratio, te navratim po email dojavi novog upisa u temi.