View Single Post
Staro 19.08.2023., 00:05   #269
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Bubba NHF ali zvučiš kao netko tko nema iskustva iz velikih tvrtki s velikim sustavima.
Tesko je suditi sada sto tebi predstavlja "veliki sustav", no imam sporadicnih a gdjegod i rubnih iskustava s one-man band paušalcima koji predaju na faksu. No pustimo sad to...

Citiraj:
Najveći problem s Javom sve ove puste godine su mi memory leakovi
Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Ja sam odustao od faksa jer sam skužio da zaostajem
Mozda si ipak trebao "zaostajati", pa ne bi trebali demistificirati da je Java GC jezik pa po definiciji jedine memory leakove mogu napraviti ljudi koji su preskocili (elementarno) CS obrazovanje. Sto, pak, nema veze s jezikom per se, nego s time da mozes imati istu stvar i u, stajaznam, Rexxu na OS/2.

Citiraj:
Možeš nagurati 4TB RAMa u server, đavetini će samo trebati dulje da popuni taj RAM.
Ah, ti si jedan od onih koji su duboko uvjereni, opcenito, da je samo prazan RAM dobar RAM. Ok...

Citiraj:
Znam da se to može i znam da postoje dobri alati za to ali to je u Hrvatistanu očito nepremostiv problem.
Reci mi da nemas pojma o razvoju softvera u 21. stoljecu bez da mi kazes da nemas pojma o razvoju softvera u 21. stoljecu.

Imas covjeka, nekoliko postova povise mojeg, koji sudjeluje (ili je sudjelovao, nebitno) u Đavo razvoju za razne velike klijente i svi ti koji su lupali kod u "Hrvatistanu" nisu imali takvih nepremostivih problema koje tebi stvara necija one man band paušalna skripta asistenta sa Visoke skole za e-marketing u Fericancima.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote