Re: MSI K4 ultra - HELP
Citiraj:
Originally posted by dario-RUS
Imam, jedan BIG problem!
Nakon malog podešavanja biosa (memorije) sam resetirao comp i nije se htio dić, onda sam ga ugasio u nadi na će se bios vratit na stare postavke i ništa (ponovio postupak 5 puta)..!
|
sad brijem, ali imao sam sličan problem s MSI-evom ...milslim da 6566 ili 6704.... anyway...
dakle, kada podešavaš timing memorije (to sam radio) i staviš mu onu postavku da automatski određuje timing nakon što si ga mjenjao (dakle, ne defaultna postavka već ona druga), bios više nikada neće dići ! koji bed !
predlažem: probaj s drugim modulima različite veličine (i još važnije brzine... 333, 266). s jednim bi se trebao skrumpat tako da bios ne može postaviti timing na vrijednost koju si stavio jer ju modul ne podržava. ako upali, super, ako ne....
K4 v.1 ima veeeeeliki nedostatak. ne podržava neke module od 512MB. zašto ? ne znam ! ali prema mojim saznanjima još nije izašao BIOS update koji to popravlja.
greater powers final waves (alcohol hypnosis +30, self) bat brotherhood (skip sleeping, -20 energy/night) misunderstanding jokes (demoralise +50 in 30ft radius) summon unknown female (demoralise +75 on target)
artifacts of choice tv remote (hibernate +20 on self) lounge chair (fortify sleeping +60 on self) linux (destabilise system +45 on target)
little is known about this dwarf. he is known to be active overnight and unpredictable. Cyrodiil citizens have witnessed him in a "thompson" tavern near his lair.
|