Citiraj:
Autor DiRT
Ja joj baš nebi preporučio ništa drugo osim Samsunga. Evo sad je na akciji prek ekupi aplikacije 20% i 10% VISA. Ispadne još i pristojna cijena jer je sve poskupilo, iako je A52s stari prije godinu/dvije bio najbolja kupnja ikad od Samsunga kad su bile akcije za 2k kn u više navrata prek Samsung stranice.
Mana kod A54 je što nema maskicu u pakiranju, nema foliju na ekranu i nema punjač nego samo type C kabel.
Prednost drugih mobova je jedino to kaj možda imaju bolji proc, ostalo nije ništa prednost.
|
Nisam fan samsung bloata, al posaljem joj kao preporuku, hvala!
Citiraj:
Autor locks
Kolega ima Honor 70 i zadovoljan. Što se tiče kamera, od srednje klase ne treba previše očekivati. Nije tu puno bolji ni Xiaomi, a posebno Motorola...
|
Ma ne ocekujem da cu slr dobit, ja iskreno ni neznam sta ljudima znaci dobra kamera kad gledam usporedne testove meni to sve isto izgleda, mala mi je razlika, a ovi koji testiraju kao da vide nebo i zemlju razliku
Citiraj:
Autor jp_rv
i ja sam bio zadovoljan s njim kad sam ga koristio kao poslovni mob za razgovore i natipkat tu i tamo poruku na viber.
u svakom slučaju za 350 eur je debelo precijenjen. ima ekupi redmi note 12 pro plus za 375eur sad.
nema svrhe da se prepirem jer me iskreno nije briga šta će netko kupit, ali ako je kamera bitna za išta osim stavljanja na fejs i štaveć da sad mladi koriste - bit ćete razočarani. a nema ni optičku stabilizaciju. mob koji je lani koštao preko 4000kn.
|
bacim oko i na ovaj xiaomi, iako nisam ni fanj nihovog reklamiranja u osu
Hvala decki!