View Single Post
Staro 18.08.2023., 17:15   #9792
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
jesi ga imao, jesi slikao s njim?
solidan telefon, govno od kamera, od obje!

bio mi poslovni, na prvu sam mislio vau dobar mob, na drugu sam vratio privatnu sim u svoj mob i zaboravio da ovaj postoji osim za pozive i poruke.

svi review-u hvale te kamere, IMAJU PUNO DETALJA, VAU, SVRŠ, ŠPRIC, ali realno stanje je smeće su. ultrawide efektivno ima možda 2 (dva) megapiksela, ova glavna možda 4. mutno, razmuljano, prejaki NR i oversharpening over 9000, još ti mob kaže nakon fotkanja da KEEP STEDI BEKOZ OVERSHARPENING.

redmi note 8 radi provjereno bolje fotke od tog honora. ultrawide je neiskoristiva, normalna je dobra za stavit fotku na sošl networkse i gledat na 7" ekranu sa pol metra udaljenosti.

night mode radi čuda, ali je to čudo otprilike u 0.3MP rezoluciji, možda sam puno i rekao.

jedino DOBRO ali stvarno DOBRO je video, gyro eis radi fantastično, a snimke u 4K sa ultrawide kamere stvarno izgledaju dobro, očito mob nema snage radit NR i sharpat ga, i nativno snima ono šta kamera vidi i to je stvarno dobro. fullHD sjebe skroz, 4K bude super.

video s normalne kamere je uvijek dobar.

e da i honor nema izlaz za slušalice, meni osobno neprihvatljivo. jebeš mob u kojeg ne mogu ubost slušalice ili nemogu ubost u zvučnike kad sam negdje ala garaža ili radiona.
jp_rv je offline   Reply With Quote