Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.08.2023., 08:16   #68664
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor GRdiamond9A Pregled postova
Živiš u državi u kojoj milijuni dolaze na odmor autima koji po glavi više zagađuju, to ti je opravdano?

Pa kad su ti to pitaj ih točno i potrošnji goriva i količini tereta koji prevezu pa ćeš vidit koliko tvoj auto koji i da troši 5l/100 km puno potroši više goriva.
Meni isto to struka, slučajno sam isto brodostrojar.
Odlicno. Kaj je alternativa? Mi smo autodestinacija.

Avioni? Vrlo eco nema kaj. Klosarima tipa rajan air treba lupati enormne poreze zbog prostituitanja i omogucavanja uzaludnih letova.

Samo da je jeftino, a u medijima kenjaviti o ekologiji. Ajmo Pula Dublin za 10 eura. Kako to moze biti normalno i isplativo?

Alternativa je vlak ali…ali…tu smo gdje smo…

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
O je, veci problem je kad ti netko ide u susret bez ikakvih svjetla nego kad vidis ovog 20m ispred sebe sa svijetlima ili bez.
Isto tako dnevna su X puta bolja po danu od kratkih jer vise bljeste pa je uocljiviji auto sa dnevnima nego sa kratkima.
Na stranu ekipa koja je glupa ko k koja ne pali po magli ikakva, a sve cesce vidjam ekipu koja po noci vozi sa dnevnima.
Zato mi je jako drago kad vidim kod sebe automatska svijetla, ako nis ne diram kad je tamnije upalit ce se kratka i naprosto ne postoji sansa (osim da krepa elektronika) da ja po noci vozim ili bez svijetla ili sa dnevnima.

Pricam o novim autima kojima non stop nekaj svetli napred htio ti to ili ne.

Problem je iza. Znas ono kad na svojoj tojoti upalis dlr, a iza ne radi nista.

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.08.2023. u 08:21.
Hamm je offline   Reply With Quote