View Single Post
Staro 17.08.2023., 23:09   #1636
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Jednostavno se treba pomiriti da je sve danas smeće i bit će lakše. Ako Gorenje ne valja, što reći za Whirlpool i Candy? Whirlpool su OK proizvodi dok ne trebaš neki dio jer će te svaki lokalni servis stjerat iz radnje i "ne može se to", iako ima firma u ZG koja nabavi što treba.

Ja sam osobno zadnjih x godina kupio sve i svašta Gorenje i za sad nemam zamjerki. Idukcijska ploča 1, pećnica, indukcijska ploča 2 (prva stradala od pada nečega na nju, nabavljeno drugo staklo i sad je rezerva ), mesoreznica (made in EU), perilica rublja, zamrzivač ladičar 1 (običan), zamrzivač ladičar 2 (no frost) i sad zadnje hladnjak visine 1.85m koji nije kombinirani nego samo hladnjak.

Hladnjaci su (barem taj zadnji, al vjerojatno su svi) made in Srbija, pa ako nekog to smeta....ima Končar i Beko made in Turska? Perilica i indukcijske ploče su made in Slovenija, za pećnicu ne znam, mesoreznica je isto Slovenija.

Jeftinije mesoreznice su generičke kineske, kao i razna kuhala vode i svakakvi drugi kuhinjski sitni uređaji.

Po meni je OK dok god znaš što dobivaš. Tu je meni Bosch prevara, proizvode od igle do lokomotive i znaš da ne može sve biti vrhunsko, a cijena je.
FitzTN je offline   Reply With Quote