Citiraj:
Autor markecSMB
Puno goriva proguta. Al za razliku od tebe i dvog dizla, to ne truje ljude u neposrednoj blizini ko ti i ostali s dizlima.
Pun mi je q svaki put kad idem u zg gasit ventilaciju kad se neki klošar s starim dizlom vozi ispred mene. to treba zabranit.
A novi će se ponašat isto, kad prođu neke kilometre i kad se dpf/katalizator počne zaštopavat i kad padne kompresija od ishabanosti dosjeda/ventila, piksi i karika.
Moj stav po gradu dizli nemaju što radit, traktori, brodovi, radni strojevi, to je ok, ne truje ljude u neposrednoj blizini.
|
E sad bi ti svašta. Pa Hrvatko je uvezao dizlo iz Dojčlanda zato da ušpara na gorivu i priča lovačke o tom autu u svom kafiću. Nije ga kupio da popravlja ono što je Švabi bilo preskupo popravljati. Taman posla
Napola začepljene dizne, potpuno začepljeni EGR (švapski AGR) i načeta kompresija ođe u Rvatistanu nisu problem. I dvomaseni zamajac će se zamijeniti običnim. Ha, ko je lud da to sve plaća.
Prosjećni Hrvatko je zatucani egoist kojem nitko neće ništa govorit. Ako i zna za carVertical to je beskorisno bacanje novaca pa niti ne zna da je njegov Tedeji lako moguće vidio Dojčlanda samo u tranzitu. Nema on pojma kako taj motor treba klapati pod haubom i kako treba reagirati na gas pa niti ne može kužiti koliko je to umoran motor i da štopa DPF puno brže nego što bi trebao.
Iako slažem se sa svime što si napisao na tu temu. Puno njih ima love za propisno održavati svoju dizlanu ali biraju da neće jer ne moraju pa troše na druge (nebitne) stvari. Treba ih natjerati da to održavaju kako treba ili da odjave auto.