Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.08.2023., 20:04   #68655
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Jos sam do nedjelje u Hercegovini, pa onda 5 dana Makarska rivijera. Ako budes blizu, rjesim ti to za 5 minuta, pa mozemo onda mjeriti ciji vise dimi
Blizu sam, ali sam na otoku. I tako moram riješiti laptop s ISTA-om, skinuo sam je, tako da računaj da ću te gnjaviti na PM ako zapnem. Ali svejedno tnx
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
E81 koji sam imao je došao iz Italije i on je po defaultu imao stražnja dnevna. Znači, čak i kad je prekidač bio na 0, "ringovi" i stražnje pozicije su bile upaljene. Na F31 stražnja ne rade po defaultu dok je na prekidač na auto. U servisu su mi isto rekli da ne mogu to. Jedino nisam siguran ima li i senzor za unutarnje osvjetljenje. Npr. dok je kiša po danu, upaljena je zelena lampica, ali prošireni onboard i klima su u bijelom. Dok je mračno, prebacuje se u narančasto.
Tako je i kod mene; da bi adaptivno radilo, prekidač treba biti na auto i treba ga na žmigavcima upaliti.
Kad ti je upaljena zelena lampica, rade ti glavna svjetla, ne samo DRL. Mislim, ne znam jesam li dobro skužio što si htio reći.
Garro je offline   Reply With Quote