Citiraj:
Autor Garro
Potpis na ovo. Broj neosvijetljenih auta u magli i po kiši je zastrašujuc. Sram me priznati da prvih par dana s novim autom nisam znao da mi danju ne svijetle stražnje pozicije kad je prekidač na “auto”.
Čak sam pokušao u servisu iskodirati “Nordic DRL” na F11, ali kažu da nemaju tu opciju. Kad uhvatim vremena budem sam to probao, do tada palim svjetla ručno kad je neka dvojbena situacija. Fun fact: tad mi ne rade adaptivna svjetla… 
|
E81 koji sam imao je došao iz Italije i on je po defaultu imao stražnja dnevna. Znači, čak i kad je prekidač bio na 0, "ringovi" i stražnje pozicije su bile upaljene. Na F31 stražnja ne rade po defaultu dok je na prekidač na auto. U servisu su mi isto rekli da ne mogu to. Jedino nisam siguran ima li i senzor za unutarnje osvjetljenje. Npr. dok je kiša po danu, upaljena je zelena lampica, ali prošireni onboard i klima su u bijelom. Dok je mračno, prebacuje se u narančasto.
Tako je i kod mene; da bi adaptivno radilo, prekidač treba biti na auto i treba ga na žmigavcima upaliti.