Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.08.2023., 10:39   #68610
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor GRdiamond9A Pregled postova
Uz svu matematiku opet brod po glavi potroši puno manje nego da se svi ti ljudi voze u autima, i to po 5 u jednom autu a ne da se sami voze kao većina.
I prebogati smradovi se ne voze sa 5 tisuća ostalih ljudi, oni se voze na 100 metara dugim jahtama sami, to šta si ti presiromasan smrad je druga priča.

A ovaj zadnji dio koji si nabaljezgao tek govori koliko nemaš blage veze. Pravila za međunarodnu plovidbu su jednaka za sve zemlje potpisnice IMO-a. Brod pod kojom god zastavom bude ne može uć u zemlju koja je u IMO-u (gotovo sve države svijeta)

Nisi izlozio matrmatiku. Takva kruzanja su potpinosti ne opravdana i nemaju nikakvog smisla osim egoistima dati malo na vanzosti kako oni plove. Uzasno je moderno ici negdje samo da se ide i da se okaci na instagrame vidje mene kako ja plovim.

Nisam pricao o imo i medunarosnoj plovidbi nego o lokalnoj gdje plovi sve i svasta. Da skratim pricu muz od sestricne je pomorac kao i bratic.

Ovaj prvi je prvi casnik na tankeru, a drugi je obican sljaker. Zadnjih valjda 30 godina su na moru pa eto znam nesto o tome preko njih. Valjda si ti kao vrsni teoreticar s kopna kud i kamo strucniji i znas vise o tome.

Citiraj:
Autor markecSMB Pregled postova
Puno goriva proguta. Al za razliku od tebe i dvog dizla, to ne truje ljude u neposrednoj blizini ko ti i ostali s dizlima.

Pun mi je q svaki put kad idem u zg gasit ventilaciju kad se neki klošar s starim dizlom vozi ispred mene. to treba zabranit.

A novi će se ponašat isto, kad prođu neke kilometre i kad se dpf/katalizator počne zaštopavat i kad padne kompresija od ishabanosti dosjeda/ventila, piksi i karika.

Moj stav po gradu dizli nemaju što radit, traktori, brodovi, radni strojevi, to je ok, ne truje ljude u neposrednoj blizini.
Vjerujem da nemas nikakvih problema kada narucis pizzu doma pa ti dode pizza u cliu ili pandi..dizeli znas one one po gradu kaj nam se voze? Pa nisi valjda na strani tih klosara.

Euro 6 sa ad blue je planinski zrak. Ako se pravilno koristi i odrzava takav i ostaje.

Koja je tvoja norma benzica? Svi ovi ispod euro 5 norme isto smrde po benzinu. Isto zabraniti jelda?

Ili benzin ne smrdi pa je kao ok?
Hamm je offline   Reply With Quote