Tema
:
Tuneri & MPEG2 enkoderi
View Single Post
01.03.2006., 07:40
#
2
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp
Datum registracije: Nov 2001
> mislim da to nije tocan dgovor jer za hvatanje sluzi dekoder a enkoder je za obradu/kompresiju... ili sam u krivu?
Ajd ako mi netko moze pomoci - da rjesim te nejasnoce, a bilo bi super kad bi jos netko podjelio svojee iskustvo sa enkodiranjem...
DVB-T lovi sliku MPEG2 TS (transport stream). Mislim da se tu nema sto encodirati već je za to potreban takav DVB-T tuner. Što se događa u njemu neznam. Uglavnom kasnije prilikom obrade ako zelis snimljeni materijal prebaciti u DVD Video potrebno je isti materijal prekodirati u MPEG2 PS (program stream)-->
Citiraj:
Autor
Ramone
Ovako:
Neki odgovori su bili (na engleskom): ....dvb-t lovi sliku u MPEG2 formatu pa joj upce nije potreban MPEG2 enkoder....: suicide -->> mislim da to nije tocan dgovor jer za hvatanje sluzi dekoder a enkoder je za obradu/kompresiju... ili sam u krivu?
Ajd ako mi netko moze pomoci - da rjesim te nejasnoce, a bilo bi super kad bi jos netko podjelio svojee iskustvo sa enkodiranjem...
DVB-T lovi sliku MPEG2 TS (transport stream). Mislim da se tu nema sto encodirati već je za to potreban takav DVB-T tuner. Što se događa u njemu neznam. Uglavnom kasnije prilikom obrade ako zelis snimljeni materijal prebaciti u DVD Video potrebno je isti materijal prekodirati u MPEG2 PS (program stream)
,
,
,
,
,
,
,
,
pogi
Vidi profil
Pronađi još poruka od pogi
Moj komp