View Single Post
Staro 01.03.2006., 07:40   #2
pogi
aka Mali Mirko
Moj komp

pogi's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
> mislim da to nije tocan dgovor jer za hvatanje sluzi dekoder a enkoder je za obradu/kompresiju... ili sam u krivu?

Ajd ako mi netko moze pomoci - da rjesim te nejasnoce, a bilo bi super kad bi jos netko podjelio svojee iskustvo sa enkodiranjem...
DVB-T lovi sliku MPEG2 TS (transport stream). Mislim da se tu nema sto encodirati već je za to potreban takav DVB-T tuner. Što se događa u njemu neznam. Uglavnom kasnije prilikom obrade ako zelis snimljeni materijal prebaciti u DVD Video potrebno je isti materijal prekodirati u MPEG2 PS (program stream)-->
Citiraj:
Autor Ramone
Ovako:
Neki odgovori su bili (na engleskom): ....dvb-t lovi sliku u MPEG2 formatu pa joj upce nije potreban MPEG2 enkoder....: suicide -->> mislim da to nije tocan dgovor jer za hvatanje sluzi dekoder a enkoder je za obradu/kompresiju... ili sam u krivu?

Ajd ako mi netko moze pomoci - da rjesim te nejasnoce, a bilo bi super kad bi jos netko podjelio svojee iskustvo sa enkodiranjem...
DVB-T lovi sliku MPEG2 TS (transport stream). Mislim da se tu nema sto encodirati već je za to potreban takav DVB-T tuner. Što se događa u njemu neznam. Uglavnom kasnije prilikom obrade ako zelis snimljeni materijal prebaciti u DVD Video potrebno je isti materijal prekodirati u MPEG2 PS (program stream)
Verifikacija poštenog trgovca #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9
pogi je offline   Reply With Quote