View Single Post
Staro 16.08.2023., 17:26   #228
Sn4k3
Premium
Moj komp

Sn4k3's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nastavak moje "sapunice" s A1...

Nakon što sam im preko Moj A1 poslao upit u vezi povećanja računa u zadnjih par mjeseci i izrazio nezadovoljstvo, javila mi se dotična gospođa na mail.
U početku se pravila blesava, kao ugovor mi je istekao jos u 3.mj. i time sam automatski izgubio prethodno dogovoreni popust. Ok, kažem ja, ali čemu onda ovo zadnje povećanje cijene
jer 3 mjesec nije baš blizu 7. mjesecu i zbog čega me nisu ranije kontaktirali u svrhu produljenja ugovora... Ona odgovara da su zbog inflacije i ostalih događanja na tržištu (bla bla bla) bili "prisiljeni"
dignuti cijenu i da nisu dužni obavještavati korisnike o isteku ugovora iako se trude to raditi, ali zbog opterećenja na poslu nisu stigli...

Naravno, nije direktno odgovorila na moje pitanje vezano za ovo zadnje povećanje cijene. Na to ja odgovaram da tu više nemamo što diskutirati i da molim lijepo da me spoji sa službom za zadržavanje korisnika.
Nakon sat vremena ista gospođa me zove sa novom ponudom, traže nešto manje od 29e za postojeći paket (optika 1000/500 + tel kojeg ionako nemam nit sam ga ikad koristio), bez telefona jos cca 1,5e manje.
Znači zadnja ponuda je ~27e (točno koliko Telemach traži za identičan paket - slučajnost?)

Odgovorio sam samo da mi tu ponudu pošalje pismeno na mail da mogu usporediti sa ponudom koju sam dobio od drugog (nenavedenog) operatera
Sad čekam odgovor...

Zadnje izmijenjeno od: Sn4k3. 16.08.2023. u 17:32.
Sn4k3 je offline   Reply With Quote