Tema: Bug kreteni
View Single Post
Staro 16.08.2023., 01:18   #75
Inovator
Premium
Moj komp

Inovator's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
.... živi nekoliko stotina hiljada" staviti u istu rečenicu s "održivo". Lani smo u Istri imali preko mjesec dana redukcije u potrošnji vode usred ljeta. Vode je sigurno bilo dovoljno za domaće ljude, ali sigurno ne za stotine hiljada imbecilnih turista. Koliko je to održivo?

Ili, kao još jedan primjer, ove dosta slabe sezone u kojoj udružio porast cijena (većim dijelom zbog inflacije) s određenom ekonomskom krizom u Njemačkoj.
Smijurija.
Nemoj tako grubo o turistima....
Sto se politike turizma tice, ona prati sve ostalo kod nas, nije bitna buducnost drzave, idemo popaliti sve sto se moze i ostaviti spaljenu zemlju. Tako je od 91. do danas, pocelo je s provatizacijom, a sada se ogleda u pljacki pod patronatom zna se koga.
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Nažalost odavno su to prestale biti recenzije, a sve više plaćene reklame
Tako je sa svim recenzijama svega. To su influencer style recenzije, nema objektivnosti. I gade mi se. A BUG portal je sve slicniji indexu, vijesti od auta, preko crne kronike s nesto malo IT-a.
Citiraj:
Autor Bono Pregled postova

Sjecam se da kad su drzavne firme morale kupovati Sophos po nalogu, ali mislim da se to sve raspalo nakon crypto lockera, kad ih je poharao i skuzili su da antivirus ne valja nista.
Sophos i NOD u cijelom javnom sektoru.

I jos jedna digresija na BUG, u zadnje vrijeme ocito nine rade sami HW testove pa im se potkradu kojekakve greske u tekstovima i kad im netko i ukaze na to dobije cisti ignore. Nije im stalo, bitno da klikovi idu. A steta, mogu biti najjaci takav medij na ovim prostorima. Mozda se jos priberu.
Inovator je offline   Reply With Quote