Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.08.2023., 17:26   #68589
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Kamatarka odradila bez greske i kapljice znoja jos jedno putovanje na godisnji. 1300km do ovamo (Stuttgart - Hercegovina), ostaje joj jos toliko u ovih 3 tjedna tu, pa onda opet toliko nazad
Uvijek se odusevim koliko je taj auto besmislen za daily u gradu, a sa druge strane idealan za ovakva putovanja. Iako sam vozio sa dva stajanja po pola sata nekih 12 sati, dosao sam potpuno odmoran i bez da me ista boli. Nisam se izivljavao i vozio 260 po auto putu, ali nisam vozio ni kao penzioner. Dakle, 20ak preko ogranicenja svugdje, po dijelovima bez ogranicenja do 180. Nas 5 u autu i gepek pun da sam ga jedva zatvorio: potrosnja ravno 6,3l. Mislim da bolje od toga ne ide sa autom od skoro dvije tone, rednih 6 dizelskih i 258 konja. Da sada zelim mijenjati auto, ne znam sta bih uzeo a da budem ovako zadovoljan autom. Da, fali mi povisena pozicija u SUV-u, ali to su sada neke moje zelje koje mogu a ne moram si ispuniti.
Inace, sa ovim autom sam izbjegao metak bez i da sam znao pri kupnji: velika rijetkost danas, Euro6 dizel motor bez AdBlue. XDrive modeli ga imaju, ovaj sa samo straznjim pogonom ne. Kazem "metak" ne radi potrosnje AdBlue nego radi horror prica koje cujem na sve strane sa kvarovima na tom sustavu te cijenama opravke.
Mislim da cu jos ugraditi kuku jer mi to treba 4-5 puta godisnje za vuci motor na prikolici i da ce F11 ostati barem jos 3-4 godine kod nas.
Potpuno se slažem, 1000 km u jednom danu i svaki put me oduševi s kojom lakoćom odradi put. A s prikolicom se taj auto igra, svaki put kad je vučem se moram štopati jer skužim da idem prebrzo za nju.

I samo jedan ispravak, F11 xDrive pre-LCI nema AdBlue.
Garro je offline   Reply With Quote