Tema: Bug kreteni
View Single Post
Staro 15.08.2023., 01:42   #61
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ma, dobro, gledam svoj upis gore, vidljivo je da sam bio u Bubba modu, a stilski boze sacuvaj. Naslov je isto predskolski

Sjetih se berbe iz bookmarka, fajterske Bug teme, koja je imala (datumski) sve kapitalce PCE foruma, a jos kad se i Syss ukljuci, mora biti belaja :
Prijedlog za sticky (2007)

Kao i temu gdje se pitalo : Zasto je BUG postao takva škrtica?

na casnu rijec (datumski) za koji mjesec su ponovo aktivirali, velike IT nagradne igre, koje su ih prije krasile.

Bobinac, Barney, nije Bug bio los s pocetka. Nisam ga u rukama godinama listao, cak ni u cekaonicama ili uredima. Gdje sam prestao, otisli su u telegramski nacin testiranja, Beren sigurno i dalje prati sve najrecentnije CPU/GPU te obradjuje, ako i dalje radi u Bugu?

Ali opet, tiskano do danas postoje, u vremenu kad se IT informacija osvjezavaju mrezno svakodnevno, te ne cine bas lakocu, ni u raznim drugim tematikama, koje su daleko opseznije od tiskanog izdanja. Ali opet ritual izdanja, cini nebo i zemlju za one koji vole listati. Hoce li Syss, radije olovkom gustati dok lista Plavi oglasnik i baciti oko na najnoviju grafu u tiskanom izdanju, ili na musavom spiglu, odletiti nakon tri linka, do nemoralnih stranica, pa jos i zaboraviti po sto je isao, te kako je tamo zavrsio.

Dok sam iz znatizelje proucavao koji mjesec, mrezu Secernog Marka, socijalni dio, te onaj privatni, otvarao sam nekolicinu lazni profila, sto sebi sto prijateljima, gledajuci lakocu stvaranja secernog "prijateljstva" kod inace vrlo rezerviranih i sumnjicavih ljudi po prirodi u zivotu izvan mreze.

Tako mi je posebno bio zabavan Caric, koji, koliko sam recentno zapratio prilicno je ozrelio pogled na svijet, od prijasnjih letecih komentara na IT i sire.

Nemrem naci urnebesnu prepisku, dok ne lociram, jednu kracu sam nasao:

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 15.08.2023. u 01:48. Razlog: ispravak pospane poveznice
Visage je offline   Reply With Quote