View Single Post
Staro 14.08.2023., 22:34   #1610
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor Colop Pregled postova
Namještam stan koji ide u rent, pa mi bi mi trebala preporuka best buy/ proizvoda sa duljom garancijom:

-Frižider
-Pećnica
-Napa
-Staklokeramička ploča
-Suđericu

Hvala!
Od ovoga mogu reći
Beko frižider - da, oduševio me. Vidio sam i duplo skuplje frižidere od ovoga - nisu bili bolji - ledili se, glasniji u radu.
BK RCSA330K20W - ovaj model sam imao, u 4 godine 0 problema, nula leđenja, prostora kao u priči. Dao sam ga kumi, dela i dalje na Krku.

Pećnica - Candy nikako. Krepao ventilator, krepalo svijetlo. I dalje peče, ali u mraku i tišini. Electrolux imam u stanu di sam se preselio, čini se za puno bolja pečnica.

Napa - imao Gorenje - ima boljih. Prozujao je motor u prvoj brini brzo (kasnije se utiša), nije baš saugala jer je punac krivo malo instalirao reduktor gore.

Suđerica - nemoj Gorenje. Imam tu sada, Candyca u stanu prije je bila puno tiša i bolje je prala suđe. Ovo Gorenje kad lupi relej, cijeli stan se strese.

Vešmašina - Beko je bila jako tiha, sa inverterom. Sada na Electroluxu, meni je draža Beko, ali žena kaže da joj Beko nije ostao sa pranjem u dobrom sjećanju.