Tema: Automobili
View Single Post
Staro 14.08.2023., 12:21   #68546
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Švapski zeleni vjv primaju signale od švapskog Buzina .... ili Grete . Ne znam kako drugačije objasniti njihove politike.
Jako me žalosti što su LPG konverzije praktički postale stvar prošlosti s novim motorima, a bome i cijenama plina.
Poveznica je bila ironicne namjene.

GP se dijeli na onaj oficijalni, on je vezan za politiku i donatore, cijena toga je da se danas mora baviti ljudskim pravima, rodnom jednakosti, te stvarima koje veze nemaju s okolisom. Onaj pravi GP i zeleni su podijeljeni u frakcije aktivista, do ekstremnih filijala koje funkcioniraju cilj-opravdava-sredstvo metodama. Prema EV-u su rezervirani s pocetka, upravo na prici o potrosnji resursa,ili kako oni vele, resursi za EV danas, su vec teret koji je presao na sljedecu generaciju. A "obicni" zeleni su tek male poluge poslusnosti, koje sve moraju slijediti, tek s malom autonomijom na lokalnoj razini.

Njemacka koju navodis, nazalost, ide u destrukciju, preuzima sve i svasta, jedino javnost ne sudjeluje u icemu, osim kao sredstvo prenosenja ili postizanje odobravanja. Ironija je da su zeleni bili medju najvecim promotorima plina, posebno u autobusima i javnom prevozu. No sad naredbe idu iz jednog bazena prema svima. 2013 preko DE, ameri su pokusavali omeksati odnos EU prema privatizaciji vode, te preuzimanju stava korporacija, da pristup vodi nije ljudsko pravo, vec tek sredstvo poslovanja.

,...
Visage je offline   Reply With Quote