View Single Post
Staro 14.08.2023., 10:54   #3736
2 die 4
Premium
Moj komp

2 die 4's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor dragutin985 Pregled postova
pa daj napisi neki osvrt do sad sam gledao pad 5, sad vec i pad 6 i ne znam da li prijeci na njih ili se drzati i dalje samsunga
po speckama su zanimljivi, po cijeni jos zanimljiviji
Budem bude, čim meni dođe moj, piše da bi trebao u srijedu biti kod mene. Iako nemam nekog iskustva sa tabletima osim sa NEXUSom 7 koji još radi, iako baterija traje samo 45minuta , nakon punih 10 godina korištenja, od kojih je 8 godina bio korišten svaki dan, cijeli dan.
Ali evo, prvo pokretanje ovog prvog, koji je ostao mojoj majci (koja je i koristila 7icu do sada) oduševljen sam sa fluidnošću i odzivom, ekran je čudo obzirom da je IPS LCD a ne OLED, ali lijepo to izgleda i nema bojazni od BurnIna. Također smo kupili i original flip case koji me dodatno oduševio (jer do sada to nisam vidio) sa svojim magnetima. Znači nema guranja tableta u nekakav okvir koji je zaljepljen u futrolu ili slične, sve se pričvršćuje sa magnetima tako da samo staviš tablet u futrolu i ona se sama poravna i ne pušta lako i poklopac isto ima jake magnete.
Kažem, kad dođe moj, i kada malo vidim kako to sve funkcionira sa nekim productivity aplikacijama i ova tipkovnica koja je došla s njime, da i nju isprobam pa javim dojmove. Za sada samo ovoliko.

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Samo im. je olovka 100 eura a kazu da nije ko samusungova...
Koliko sam vidio, 6ica je kompatibilna samo sa ovom novom V2 olovkom koja navodno ima puno poboljšanja naspram V1 koja je dolazila za 5icu.
Ali ne znam, možda ju nabavim na black friday ako bude neka akcija, ali 99€ nemam namjeru davati za to jer mi generalno ne treba za moje potrebe.
Siguran sam da će biti hrpa reviewa uskoro koji će pokazati kakva je ta nova V2 olovka.

RedGreenBlue
2 die 4 je offline   Reply With Quote