Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.08.2023., 18:51   #68536
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
btw, nekidan sam se vozio iza ID.3. To **bre je kočilo na svakom prokletom zavoju. Tamo gdje bi normalan vozač digao nogu sa gasa da uspori, on je kočio. A onda mu je štop lampa počela blicati na ravnici. Ono, auto ide naprijed, a štop lampe blicaju! WTF? Tada sam skužio da ne koči vozač nego vjerojatno neka elektronika luduje. Kao vozač, nikada ne bih toliko kontrole prepustio elektronici.
To uopce nije vazno, vazno je da "zakucava" na ravnoj crti, to je najvazniji opis svjedocanstva mnogih (ne svih) EV vlasnika.

Nego bas gledam, ima li kakav graf, za kojeg se mogu primiti ljudi u tunelima? Gledam prilog iz Indije, pazi koji detalj zlorabljenja djece u tunelima, za koje nisam uopce znao. Naime, nisu djecu samo koristili zbog ustede, vec i zbog pojedinih uskih prolaza u tunelima, te maloj radnoj kolicini kisika, koju djeca produktivnije mogu iskoristiti za zeleni napredak.

Jasno, sad ide odgovor, da prelazimo na cisce, postenije i ostale bajkovite invencije konzumenata.

1) Veli BMW-ov CEO

2) Hamm-ova baterijo i nafti si teska!

A kako mi na zivce idu tek zeleni, koji stalno nesto gundjaju protiv napretka. Za koga ti idioti rade:

The price is too high: the transition to green transportation should not come at the cost of ocean destruction
Visage je offline   Reply With Quote