Citiraj:
Autor Rijecanin
E sad ti meni objasni jednu stvar... Tko je u prednosti, ti koji igras s pingom od 65 i s monitorom koji strika 240 Hz, ili pajdo koji ima ping 30, i monitor od 60 Hz...
|
Nekako zaboravljaš (znam da znaš) da slika na 60hz monitoru nije ni približno popeglana, kao na 240hz, gdje je onaj osjećaj da sve radi glatko, jasno vidljivo, bez teringa .. samo mrdni miša u krug na 60hz, pa na recimo 240hz pa ti je već sve jasno, a kamo li u nekoj dinamičnoj akciji dok igraš..
..odgovor na tvoje pitanje 65ms ping i 240hz monitor pregazi bilo kojeg gamera na 60hz s 30ms pingom (u mojoj igri), jer to ne da nije zagladjeno nego je kažem ti kao netko koji se razmazio na 240hz - užas
Tvoje pitanje je diskutabilno u npr 144hz ili 240hz.. tu bi mnogi mozda birali ping pogotovo ako fali skilla.. ali 60hz je slideshow ..znaci ono instant znaš cim sjednes za komp da ne valja, čim sam pokrenuo igru ušao u lobby/practice room, i odmah sam to osjetio koliko je nezaglađeno, kažem ti, feeling kojeg subjektivno zovem slide show, jer se osjeti odmah i odmah osjetis da tako ne možeš igrat, da nije dobro..
To je danas više manje opće prihvaćena gejmerska činjenica, svi igrači koji su prešli sa 60hz monitora na puno brži će ti odmah reći da to što prije upgradeas
Budem ti se javio na messenger