Citiraj:
Autor 1v@n
“Uzmi kineski sat, super su. Nikakvih problema nema. I taj brand je super, slobodno naruči…”
I tako on stigne, sve divno i krasno…ali unutar 8 sati, ode naprijed više od 10 minuta. Evo, trenutno mu je 3 popodne. Sekundar kao da je na litri red bulla, preskače ko blesav.
Seiko NH35A mehanizam…
Jel ima tko iskustva s reklamacijama?
|
Znam da je sad vec malo kasno, ali ostavljam mozda nekom pomogne, tko je noob s mehanickim satovima, kao sto sam i ja donedavno bio. Provjeri da ga nisi namagnetizirao, stavi kompas kraj njega (ali pravi ove fore sa mobitelima i aplikacijama nisu bas najbolje, osim ako je iPhone u pitanju). Moze naravno biti i da je nesto s mehanizmom sto ce morati pogledati urar, ali kad se magnetiziraju isto poblesave, meni je odjednom preko sat vremena u danu isao unaprijed, kupio degausser na aliju za 70 kn i rijesio. A taj tool je dobar imat i inace za magnetizirat/demagnetizirat bitove i slično.
BTW zna netko urara u Hrvatskoj tko mijenja mehanizme na replikama i koliko cca to kosta, pricam o low tier replikama sa DG2813 i Miyota 8215/821a mehanizmima?