View Single Post
Staro 13.08.2023., 03:54   #3750
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
Očito si daleko od competitive igranja..
I to miljma... ja sam u gamerskoj penziji... cista rekreativa, s igrom prilagodjenom nama s posebnim potrebama... Kad ti granata leti 12 ili 15 sekundi prema protivniku (World of Warships), tu se vise ne gledaju milisekunde.... Nemem ja vise reflekse, niti volje za fpsove...

Citiraj:
To je jedini komentar koji mogu reći, bar ne dok te ne vidim u igri kako igraš.. nema igraca koji moze igrat protiv mene igru koju igram na 60hz/fps ..dan/noc razlika ..tu je stvar toliko ocita da bolje da taj dio preskocis jer si tu masio ceo fudbal
Ovo 200fps ili 240fps je stvar skilla, govoriti da reakcija monitor/oci/mozak/ruka/mis/netcode/server/+protivniksasvimtimistimproblemima je diskutabilna i ok, tu su stvarno vec finese u pitanju, ali varas se da to jedino instrument moze osjetiti, a ti kao ne..
With all do respect! :-) izmedju 200 i 240 fps-a ti je matematica razlika 1 milieskundu... to covjek ne osjeti. 10 milisekundi, to se mogu sloziti da ce raditi sitnu razliku kod vrhunskih igraca... ali 1 ms sec.. Ono probal,uzmi stopericu, i pokusaj zaustaviti vrijeme na milsekundu pa ces vidjeti koliko fulas...

Citiraj:
Pogotovo jer potpuno krivo računaš, jer 1ms sekunda laga je puno ako gledaš kroz prizmu mehanike igre i istreniranog fokusiranog nabrijanog igraca..
Ne znam sto drugo da ti kazem osim we agree to dissagree :-)

Citiraj:
Obicno je ping, bar meni na optiki 65ms stabilan, ali kao takav vrlo loš i moram nadonaditi isti gdje god mogu da bi parirao ekipi koja vlada serverom sa 2ms pingom.
E sad ti meni objasni jednu stvar... Tko je u prednosti, ti koji igras s pingom od 65 i s monitorom koji strika 240 Hz, ili pajdo koji ima ping 30, i monitor od 60 Hz...

Citiraj:
Igra koju igram, se igra super brzo, cs style (malo sporija mehanika, ali taj tip), ne prolazi noobovski tip sprayanja i slično, konkretno ako nisi ubio iz prvih par metaka , recimo 2-3 max 5 metaka (znaci headshoti i sl. one tap killevi) , vjerovatno si već mrtav, a prvih par metaka na 700rpm puski, opet koliko je to ms?
Jednostavno nema labavo, sve utezes, pogotovo ako ti kao meni to ne predstavlja neki problem - imam si sasvim ok PC da si o tome više ne razbijam glavu..
Ma takvi su svi fpsovi, nista ni cudno ni specijalno... Trening, cim bolji mis cim bolji ping i drilll, drill i drill...

Citiraj:
To su istrenirani pokreti. Flick shootovi su upravo to, uvjeren sam na razini instrumenta. Reći da netko tko je istreniran ne osjeti razliku je malo podcjenjujuce, a reći da je takav flick shoot moguc na 60hz je frende moj uz veliko poštovanje koje imam prema tebi i našem prijateljstvu, jednostavno nepoznavanje/neiskustvo i svakako glupost.
A jebaga! Ne znam sto drugo da kazem nedo opet, we agree to dissagree... Ne igram fpsove dugo.. ali ovo sto si ti postao se ama bas nicim ne razlikuje od hiljada headshotov kojih sam se nagrledao u staroj eri... Kad smo mi udarali, 100 Hz je bio CRT standard, 60 Hz su bili svi LCDovi... Nitko nikada nije postavio pitanje pro gaminga u to doba niti je itko od top igraca inzistirao na CRTu da bi tu izvukao koju milisekundu... Barem ne u Counter strikeu i Americas Armiju... i barem ne koliko ja znam.

Citiraj:
Nego, ma znam da te život odveo po cijelom svijetu, javi se kad dođeš u hr pa tko zna možda nešto smislimo da pojedemo tog odojka i popijemo te pive
Ma samo pingaj kd si u djiru... budem ja dom cesto... sad je malo guzva, ali ako Matu sretnem na random par puta godisnje... trebao bi i tebe nekako uklopiti u raspored :-)
Rijecanin je offline   Reply With Quote