Tnx za info, memoriram!
Citiraj:
Autor medo
MAF i MAP se ne mijenjaju nego se redovno čiste osim ako nisu pokvareni
....
|
Noted!
Citiraj:
Autor medo
Kuplung je dobro promijeniti prije nego počne proklizavati ili prije nego počne biti full tvrd i loviti visoko. S njim je dobro i dvomaseni staviti novi. Dobar meho će znati procijeniti. Zbog lošeg zamašnjaka i lošeg kuplunga trpi getriba. Najčešće stradaju sinhroni. S kuplungom se mijenja i ulje u getribi jer je sve dolje i lako je usput staviti novo ulje.
|
Kuplung je zadnjih 5 godina jednak, na tvrdju stranu naspram svih starih benzinaca koje sam vozio. Osjete se malo vibracije kada se nasloni noga na papucicu ako to sta znaci. Kada ga stisnem lovi negdje blize sredini nego vrhu. Pod rucnom ne osjetim da proklizava.
Citiraj:
Autor medo
Lupanje na ležećima mogu biti i nosači amortizera pogotovo ako su stavljeni neki loši zamjenski. Mogu biti i spone letve, kugle, krajnici, seleni...
|
Ma to je dosta rijetko i cudno. Filing kada predjem preko lezeceg u brzini ili sa stisnutim kuplungom, svejedno, je kao da je nesto u motornom prostoru odvojeno ili labavo. Bas ruzan zvuk. Labava osovina, kotac, onako bas brrr.
Citiraj:
Autor medo
Kontroliraj nosače auspuha. Ako zbog ničeg drugoga zbog udobnosti i tišine u vožnji s manje vibracija.
|
Zadnji meho mi je na spomen vibracija oko auspuha zabio dva samonarezna vijka u prtljazni prostor izvodeci neke grunf metode. Zbog toga putnicima pozadi bruji kada je motor iznad 2200 okr. Zanimljivo, ja ispred nista od toga ne cujem. Horor!
Citiraj:
Autor Lewis
Jesi Zvao Miću ? Možda se predomislio pa sad radi i pežoe?
|
Zbog mene je i stavio macku :P