O pa di si direktore

Još u Ri? Javi se ako prodjes u Zg, ja se lako javim kad prođem dole..
Nego, back 2 topic..
Ako se fokusiras na jednu situaciju, na jednu milisekundu, dok opusteno igraš, možeš možda tako gledati na to.
Ako gledaš ritam u competitive mp igranju, ako loviš svaki timing, onda je druga priča, onda se osjeti kad kasnis ili laggas..
Poanta je smanjiti input lag i biti brži. Da bi to razumio moraš igrat jednu igru duugo vremena, osjetiti njenu mehaniku, poboljšati skill, i onda bi s vremenom vidio kad te tehnologija koči i ne može pratiti.
Kao i tuning (auto/moto/f1/motogp), hvatas svaku milisekundu gdje god stigneš, od optičkog interneta i niskog pinga, preko high refresh monitora, do visokog fpsa sa što manjim dropovima i niskim detaljima i visokog kontrasta da brže reagiraš na promjene..
60hz je meni totalno neigrivo, slideshow, doslovno me glava boli, i nema smisla ni govoriti da nikome ne možeš ništa u ranked mačevima..
ne treba biti posebno stručan, odigram deset mečeva na 60hz/fps, 10 mečeva na 240hz/fps , final score će biti drastična razlika, imat ću minimalno 40% više killeva, lakša igra, više pobjeda, malo sam i rekao..
Imaš i hrpu yt video objašnjenjenja uz test i komentare pro igrača i koji ti pokazuju koliko aim varira na različitim postavkama, i to u puno jednostavnijijim situacijama..
A real time competitive igranje, recimo u sat vremena, te dovede u desetke složenijih situacija..
Pocetnici cak i mene reportaju kao haxera, a nisam ni u top 1000 u igri koju igram.. ono dobar avg competitive igrač, ništa posebno..
..s obzirom da imam 240hz monitor, ne vidim razloga zašto ne bi iskoristio puni potencijal, kad mogu..
U tom smislu došao sam do "kraja" PCa (u svojoj igri), komp više ne moram dirat, on više nije isprika , treba vježbati aim još puno, jer na vrhu, sve se svodi na insta kill, ili si ubio ili si ubijen, nema popravka drugih šansi i to
https://youtube.com/playlist?list=PL...Uk-1K63Mih0cFX baci oko..
Npr. Flick shot
https://youtu.be/mYaK4X4dMPc
Itd..