Citiraj:
Autor andy91
Dosta mi je TDI-a i mape i DPF/EGR OFF što je pod obavezno ako ide mapa na dizela. I tu već onda hoće malo dimit i naravno legalan nisi.
Trenutno je takva situacija pa odustajem od dizela + ovi noviji imaju i taj adblue, radije malo na benzin za promjenu.
A i A6 je dugačka mrcina koja ima veći bunker od A4, sviđa mi se ali možda nekad jednog dana.
Koliko je taj A6 all road SUV, obzirom na poziciju sjedenja i visinu? Mislim da je to ipak na strani nekog pravog SUV-a npr. Ateca iz prijašnjeg primjera.
|
SUV je u smislu da ga mozes podignut jer ima pneumatski ovjes, sto ti je dovoljno da prodjes kroz zesci makadam... Nedavno sam oko Kupresa u BiH napravio jedno 5km po malo zescem makadamu i skroz je dobro odradio, samo brate tih rupcaga ima da ti pamet stane tamo i skakali smo ko na trampolinu... :/
Sto se mape tice, trik je da je 3.0 TDI motor identican za 190KS, 218KS i 245KS, tek je 272KS imao nesto siri promjer cilindra... Tako da nema nikakvog namjestanja DPF/EGR jer je to tvornicka mapa za taj motor i taj mjenjac... Uopce ne znam otkud im ideja da stavljaju 190KS na taj auto, vjerojatno neke Njemacke piz*darije oko ekologije jer se u Hrvatskoj nije mogao kupiti... Usput, treba napraviti i kalibraciju DSG mjenjaca (ne remapiranje, nego kalibraciju)...
AdBlue ima, al onaok, natocis jednom svakih par mjeseci, nije neki problem plus nije nista preskupo...
Imas i A4 Allroad, al taj kosta isto ko A6 Allroad... Nema pneumatiski ovjes, ima neki Quattro-S koji nije permanentni quattro, vec se pali po potrebi, IIRC ide sa 2.0 TDI motorima do 190KS, i nesto je manji... A6 Allroad je poprilicno velik auto, no, imas senzore, imas kameru tako da parkiranje nije neki problem, no ako zivis negdje gdje ces ga tesko parkirat, onda radije nesto manje... Ja sam u centru ZG pa parkiram na oznacena polja i tu nemam problema...