Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.08.2023., 15:21   #68478
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor calypso Pregled postova
Audi A6 Allroad 3.0 TDI - za te novce ga mozes dobiti sa troskovima unosa iz Njemacke... Uzmes 190KS varijantu sa malo boljom opremom i remapiras na 245KS ako bas hoces...

https://www.audi-boerse.de - Audijeva stranica za rabljene aute... Kupuje se direkt preko Audi ovlastenih partnera... Imas auta sa malom realnom kilometrazom (ispod 60.000km) i sa Audijevim jamstvom... Muljaza nema i ne smije bit jer je sve pod Audijevom kontrolom...

A6 Allroad je karavan koji po potrebi moze postati SUV, a po potrebi sportska jurilica...

Bunker je tolki da ja sa svojih 180cm moram nekad uc unutra da bih izvadio neke stvari iz njega... Ne kuzim kako moze imati istu litrazu bunkera kao neki Q3, vjerojatno se to racuna kad se cerada potegne pa sto ostane ispod, jer suludo puno stvari stane u taj auto...
Vrijedi li to jamstvo ako auto nije na DE tablicama?

Jednom kad sam čitao njihove uvijete jamstva mi to baš i nije bilo najjasnije, odnosno bilo je sročeno nešto tipa "ako se štetan događaj na autu s DE tablicama dogodi izvan DE, priznat će se samo ako je Hans bio negdje na godišnjem, odnosno ne dulje od X dana u stranoj državi". Čisto sam zbog toga prestao gledati rabljene audije s onom njihovom lus garancijom.
generic je offline   Reply With Quote